Wie ben ik?

Hoe sta jij tegenover het paranormale? Geloof je of ben je sceptisch? Kijk je nog eens rond voor het licht uitgaat of kruip je zonder zorgen onder de wol?

Een van mijn grootste interesses is het paranormale. Van een ouija bord tot ‘haunted hotels’ tot een dybbuk box of rondlopen in een kasteel met een sensor om energie van geesten op te vangen. Heb ik het al ooit gedaan? Neen. Wil ik het ooit doen? Jazeker, ook al geeft het mij kippenvel.

Deze blog is voor iedereen die geïnteresseerd is in het paranormale. Een beginner, gevorderde of een expert? Iedereen is welkom om meer over dit onderwerp te leren, meningen na te laten of zijn eigen verhalen te delen.
Ik ga op stap om meer te weten te komen over dit wereldje zoals welke soorten geesten zijn er, hoe gaat een kaartlegster te werk en is geesten oproepen wel zo’n goed idee?

Who you gonna call? Elise!

Ik ben Elise Grymonprez en heb al 22 lentes op mijn naam staan. Ik ben afgestudeerd in journalistiek en studeer communicatiemanagement aan Howest. Hopelijk vergezel je mij op deze geestige tocht.