6 redenen waarom een geest zich vastklampt aan jou

6 redenen waarom een geest zich vastklampt aan jou

mei 14, 2019 0 Door admin

Wist je dat een geest zichzelf aan je vast kan maken? Een voordeel is dat je nooit meer alleen bent. Er zijn natuurlijk leukere activiteiten dan een entiteit die zich vastklampt aan jou. Maar hoe heb je door dat er een geest in je schaduw staat? En hoe is die daar geraakt in de eerste plaats?

Ten eerste is een geest die zich vastklampt aan jou, een geest die niet over wil gaan naar het hiernamaals. Daarom kiest de entiteit een persoon uit die fragiel is. Zo kan de geest verder leven op de kap van iemand anders.

Hoe kan een geest zichzelf vastklampen aan jou?

1. Je hebt de geest zelf uitgenodigd.

Er zijn verschillende manieren om geesten naar de ‘gewone’ wereld te laten komen. Een van de bekendste manieren is een ouija bord gebruiken. Sommigen zien het als een stuk speelgoed, maar dat is het niet. Je moet voorzichtig omgaan met zo’n bord. Wanneer je met een ouija bord wil spelen, moet je bewust zijn van al de regels en risico’s die het bord met zich mee kan brengen. Wanneer je begint te spelen, open je een portaal en weet je niet met welke entiteiten je te maken hebt.
In een volgende blogpost ga ik hier dieper op in.

2. Een geest was al aanwezig in huis

Wanneer je een huis of appartement koopt, kan het zijn dat je al een roommate hebt, namelijk een geest. Die geest kan zich vasthangen aan verschillende voorwerpen. Wanneer je doorhebt dat er zich daar iets afspeelt, kan je het voorwerp natuurlijk wegdoen waardoor in de meeste gevallen de entiteit ook weg zal zijn. Maar de meeste energieën hangen vast aan de locatie zelf waardoor het net iets moeilijker is om ervan af te geraken. Dan zijn er ook nog verschillende soorten hauntings die vast hangen aan een locatie. Je kan er hier meer over lezen.

3. Een geest heeft zijn leven nog niet afgewerkt

Wanneer een entiteit nog dingen te doen heeft, zal hij meestal niet overgaan naar het hiernamaals. De entiteit zal dus blijven tot hij voldoening heeft. In deze situatie neem je best contact op met een paranormale onderzoeksgroep om te weten wat de geest nog af wil werken. De groep kan dan helpen om de geest rust te laten vinden, maar ook jou.

4. Een overledene komt op bezoek

Een overleden iemand kan altijd terugkomen op bezoek bij jou. Dit soort entiteiten kunnen communiceren. Je zal weten wanneer een overledene je komt bezoeken omdat je het kan merken aan hun persoonlijkheid of geur. Droeg je oma een specifiek parfum? Of rookte je opa een pijp? Dan kan je dat ruiken.

5. Een geest uitdagen

Er is een verschil tussen een geest oproepen en uitdagen. Wanneer je een geest respectvol behandelt, dan ben je meestal veilig. Met de entiteit spotten is geen goed idee. De entiteit kan zich vastklampen aan jou, je overal naartoe volgen en je leven een ‘living hell’ maken. Als je een fragiel iemand bent en dus een makkelijk doelwit, kan de geest jou zelf overnemen. Je weet nooit met welk soort geest je te maken hebt, dus wees voorzichtig!
Heb je al eens een geest uit zijn kot gelokt? Dan neem je best contact op met een paranormale expert om de entiteit te verwijderen.

6. Je opent een dybbuk box

dybbuk box
Dybbuk Box

Een dybbuk box is minder gekend maar is een heel gevaarlijk iets. Het is een doos waar een dybbuk inzit, beter bekend als een rusteloze, kwaadaardige demon. Het is een doos die je zomaar online kan kopen. De doos is meestal dichtgemaakt met gesmolten kaarsvet. Wanneer je die open krijgt, zie je allerlei soorten voorwerpen waar de demon zich aan vast hangt of wat zijn geschiedenis was. Dit kan een foto zijn, steentjes van de locatie, plukken haar,… . De doos openen is echter niet zo’n slim idee omdat de kwaadaardige demon dan vrijgelaten is en zich meestal aan jou vast hangt om later je lichaam over te kunnen nemen. Koop dus niet zo’n dingen zonder dat je weet waar je aan begint!

Dit zijn de voornaamste redenen dat een geest zich vast hangt aan jou of waarom je al in contact bent gekomen met eentje. Heb jij nog verhalen hierover? Laat het dan zeker weten in de reacties!