Methodes om van een geest af te raken

Methodes om van een geest af te raken

mei 21, 2019 0 Door admin

In mijn vorige blogposts kon je lezen met welke soort geest je te maken hebt en waarom jij de uitverkorene bent. In deze blogpost kom je te weten hoe je van een geest af raakt. Dit zijn enkele methodes om de geest te verwijderen zonder dat je de Ghostbusters hoeft te bellen.

Salie
Salie

Salie is een van de meest bekende methodes om een geest uit je huis te verwijderen. De bedoeling is om een hoopje salie samen te binden met touw. Deze wordt dan aan een uiteinde in brand gestoken, maar blaas het terug uit zodat de salie niet volledig opbrand. Het bundeltje salie moet enkel maar roken en niet volledig branden. Loop met het bundeltje door je huis en beweeg het rond. De sterke geur van salie zal ervoor zorgen dat het huis, een persoon of een voorwerp gereinigd wordt.

Zout
Zout

Zout is in ieder huis te vinden en een makkelijk middeltje om geesten te doen verdwijnen of buiten te houden. Zo kan je zout strooien aan elke ingang in je huis. Wie had ooit gedacht dat de grootste schrik van entiteiten zout was? Koper is ook zo’n middeltje dat je aan een ingang legt in je huis, bijvoorbeeld de voordeur. Ook dit houdt geesten tegen.

Witte roos
Witte roos

Een andere methode waarbij je ook zout nodig zal hebben, zijn witte rozen. Witte rozen in huis zuigen al het negatieve uit het huis. Wanneer de rozen verwelken, gooi ze meteen weg. Als je het water uit de vaas weggiet, gooi dan meteen zout in de gootsteen. Zo kan de geabsorbeerde energie niet meer ontsnappen. Witte kaarsen kan je ook in huis halen. Die kaarsen verspreiden positieve energie en nemen de negatieve energie van geesten weg.

Spreek tegen de geest
Spreek tegen de geest

Wanneer al deze middeltjes niet helpen, is het tijd om tegen de entiteit te gaan praten en hem de les te spellen. Maar blijf vriendelijk want geesten hebben ook gevoelens. “Dit is niet jouw huis. Het is tijd om hier weg te gaan”, is wat je kan uitspreken. Wanneer het niet lukt en de geest langer blijft ronddwalen, mag je iets strenger zijn. Dan kan je bijvoorbeeld zeggen “Ik beveel jouw om dit huis te verlaten”. Deze zin combineren met het bundeltje salie, kan ook effectiever zijn. Als de geest dan van zich laat horen, is het best om hem de rug toe te keren. Wanneer de entiteit ziet dat jij onverschillig bent en hij je niet meer kan raken, zal hij misschien opgeven en je met rust laten.

Ghostbusters
Paranormale research groep inroepen

Wanneer de geest blijft volharden en niet weggaat, kan je de hulp van Ghostbusters inroepen. Deze paranormale onderzoeksgroepen zijn hier experts in en zullen jou afhelpen van de geest. Zo’n groep kan met speciale technologieën communiceren met de geest en vragen wat hij hier doet. De groep zal de entiteit leren begrijpen. Als de entiteit nog iets moet afwerken uit zijn vroegere leven, kunnen zij hem daarbij helpen zodat hij weggaat. Als de geest weigert, kunnen zij hem bevelen om weg te gaan.

Dit zijn enkele tips als je zelf wil proberen om af te geraken van de geest. Mocht je doorhebben dat je te maken hebt met een zeer negatieve entiteit of een demon, dan is het aangeraden om dit niet zelf te doen maar meteen hulp in te roepen. So who you gonna call? Ghostbusters!

Heb jij ooit al te maken gehad met een geest? Welke methodes heb jij gebruikt om ervan af te raken? Laat het weten in de reacties!