Interview met een medium

Interview met een medium

april 30, 2019 0 Door admin

Het paranormale draait niet allemaal rond geesten of demonen. Nee, het gaat verder dan dat. Het spirituele is daar een voorbeeld van. Ik ging op bezoek bij Tania Moerman, een medium, en wou meer weten over haar job.

“Ik ben daar altijd mee bezig geweest en wist dat er meer was dan het leven na de dood. Ik heb dat geleidelijk aan ontwikkeld. Ik ben begonnen met kaarten leggen, maar die kaarten spraken tegen mij. Dat was dan ook mijn gids die tegen mijn sprak. Daarna ben ik foto’s gaan aanvoelen die mensen meebrachten. En nu werk ik gewoon met boodschappen die ik doorkrijgen van engelen, gidsen en mensen die gestorven zijn.”

Iedereen heeft zijn persoonlijke gids en die gids geeft boodschappen door aan Tania. De gids vertelt echter niet alles aan het medium, enkel wat ze mag weten. “Alles wat ik binnenkrijg, vertel ik aan mijn klanten. Maar soms is die er nog niet klaar voor om alles te weten. Ze moeten soms eerst een deel afwerken voordat ze naar het volgende deel kunnen overgaan.”

Tania’s gids is een Indiaan. Zij krijgt een beeld door van een tent, twee stoelen en een bos. Wanneer de klant die bij Tania komt in de tent gaat, betekent dat dat de klant het niet slecht heeft. Als die op de stoel naast de gids gaat zitten, geeft dat aan dat ze in een dipje zitten en opgebrand zitten, maar wel vooruit willen gaan. Als ze in het bos blijven, hangen ze nog vast aan het verleden en zijn ze eerder negatief ingesteld.

Incoming message

Maar hoe krijgt Tania al die informatie binnen? “Het is zoals je naar tv kijkt. Het zijn fragmenten die de gidsen mij tonen. Zoals daarnet wanneer ik aan je vroeg of je nog een beertje hebt. Toen ik mijn ogen dicht deed zag ik u en een beertje.”

Soms laten gidsen mij pijn voelen aan bijvoorbeeld een schouder of een tand. Dan vraag ik aan de klant tegenover mij of ze op die plek pijn hebben.

Soms krijgt het medium ook minder leuke informatie binnen die zij dan moet overbrengen naar haar klanten. ‘Ik probeer zo’n nieuws wel te verzachten. Als het over gezondheid gaat, zeg ik bijvoorbeeld ‘misschien moet je naar een dokter gaan of eens naar laten kijken’.”

“Ik had een keer een mevrouw en ik zei tegen haar: ‘uw man is niet goed’. En zij zei dat er niks aan haar man mankeerde maar ik was er zeker van en zei dat er die zomer iets ging gebeuren met haar man. En die meneer was inderdaad niet goed en is ondertussen al overleden. Hij is nog enkele keren bij mij geweest en dat was wel moeilijk om hem een reading te geven. Hij wou ook weten wat er met hem ging gebeuren. Het was moeilijk maar toch heeft hij er nog hoop uitgehaald,” vertelt Tania.

Zo’n verhalen zijn soms moeilijk om los te laten. ‘Je hebt mensen die buiten gaan en zeggen dat ze tevreden zijn. Maar dan heb je ook mensen die komen en een zwaar leed hebben of een kind verloren zijn. Dat zijn dingen die je blijft meedragen. Sommige mensen blijven toch wel in je gedachten zitten,” zegt het medium.

Een gave?

“Mijn job is geen gave. Een kapper heeft ook een gave en een dokter ook. Ik ben misschien uitverkoren om dat te doen, maar een goede chirurg is ook uitverkoren om zijn job te doen. Ieder mens heeft zijn gave.” Sommige mensen leren wel om kaarten te leggen en zijn daar ook goed in. Maar wanneer je een ingevingen krijgt, beelden ziet en gidsen hebt die tegen je spreken, sta je net iets sterker in je schoenen.

Een spirituele job is iets waar niet veel mensen voor open staan. “Je kan er niet met iedereen over praten. Sommigen zeggen ‘die zotte daar’, maar naast mijn job heb ik ook een gewoon leven. Ik heb ook mijn problemen en zorgen en het loopt niet altijd van een leien dakje. Soms wordt deze job in het belachelijke getrokken en dat vind ik spijtig. ” vertelt Tania.

Tania’s job is dan niet lichamelijk belastend, maar wel spiritueel. “Ik doe mijn job graag en het kan met momenten wel vermoeiend zijn. Ik wil dat mensen tevreden buitengaan en maak hen ook niks wijs. Soms wordt mijn job vergeleken met hekserij maar dat is niet zo. Ik ben ook maar gewoon een mens. Soms moet ik ook eens een rustdag hebben. Maar ik doe mijn job wel met mijn hart en ziel.”

Heb jij ooit al eens je kaarten laten lezen? Of wil je het eens proberen? Dan kan je altijd Tania Moerman contacteren voor een reading op 0496/08.54.15 of stuur een mailtje naar tania.moerman@hotmail.com om een afspraak vast te leggen. En wees niet nerveus want je wordt met open armen ontvangen.