Op paranormaal onderzoek in het Kasteel van Mesen

Op paranormaal onderzoek in het Kasteel van Mesen

mei 31, 2019 0 Door admin

Het Kasteel van Mesen, wat in Lede ligt, zou een spookkasteel zijn. The Ghosthunter, een man die zeer veel paranormaal onderzoek uitvoert, schreef twee verslagen over het kasteel. Op zijn verschillende foto’s kan je orbs zien wat lichtballetjes zijn met energie├źn in. Er is ook een veld vol energie te zien boven zijn hoofd wat zeer duidelijk vastligt op foto. Neem zeker eens een kijkje op zijn website!

Omdat Floor en ik het met ons eigen ogen wilden zien, gingen we zelf op paranormaal onderzoek! Professionals zijn we niet, maar het was zeker eens interessant om zelf aan de slag te gaan. Zo gingen we in een donker klein kamertje en namen we foto’s met flits om te zien of we iets konden vastleggen.

Er hangt al heel wat geschiedenis vast aan het kasteel. Zo is het nog een gesticht geweest maar ook een militair ziekenhuis en een school. Jammer genoeg is het Kasteel van Mesen deels afgebroken maar je kan het nog altijd gaan bezoeken.

Dit is voorlopig mijn derde en laatste vlog. Wil je nog andere vlogs zien over het paranormale? Dan kan je hier mijn eerste vlog bekijken en hier mijn tweede. Veel kijkplezier en misschien tot de volgende keer!

Vond jij het een interessant onderzoek? Heb je iets gezien of gehoord wat wij niet hebben gezien? Laat het dan zeker weten in de reacties!